Resia Online

Berlin Weekend STO 3,4,5 stjärnigtRum 1


Rum 2


Rum 3


Resor till Berlin

Se THE ONE Grand Show på Europas största showpalats, gå på en guidad promenad i Potsdam eller köp ett praktiskt Berlin WelcomeCard, med bland annat inträde till över 200 olika sevärdheter. 

Läs mer och köp biljetter här

Upplev Tysklands och Europas kulturhuvudstad och ge dig iväg på en resa till Berlin. Här kan du promenera i charmiga konstnärskvarter, shoppa i trendiga små butiker och avnjuta bakverk på mysiga kaféer. Det är en prisvärd stad där du kan bo fint, äta och dricka gott och shoppa för en relativt liten summa pengar.  

Stämningen i Berlin är avslappnad och här ligger kultur och nöjesliv i framkant. Staden har dessutom en spännande historia och många sevärdheter som Brandenburger Tor och Judiska museet. Njut också av utsikten från mäktiga Reichstag och vik gärna en eftermiddag för en finpromenad på paradgatan Unter den Linden. Är du ute efter shopping kan vi varmt rekommendera gatan Mulackstraße i området Mitte.

Kultur-mecka

Den tyska huvudstaden är ett mecka för den kulturintresserade, då det finns hundratals olika konstgallerier och museer att välja bland. Besök området Museuminsel där du hittar fem världskända museer som lockar miljontals besökare årligen. I närheten ligger även DDR museum som passar stora som små historieintresserade. På en resa till Berlin kan du uppleva det bästa av nöjen, sevärdheter, shopping och mat.